Post by ciepitchwinfaisupp on Mar 14, 2022 4:25:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon TCG Card Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon TCG Card Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها کلیدهای اشکال ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon TCG Card Dex 2022 version ▞▞▞
من آن را دوست دارم اما شما فراموش کرده اید که EX Pokémon را اضافه کنید
هیچ کارتی را خارج از دو بسته موجود اسکن نمی کند. فقط با همان کارت ظاهر می شود. اگر قبل از دو بوستر فعلی موجود چیزی را اسکن نکند، یک دکس "کامل" نیست.
Pokémon TCG Card Dex Tools nonq
اگر کارت را اسکن نکرد، می توانید آن را جستجو کنید
ویژگی اسکن کار نمی کند
برنامه وحشتناک، شرم آور است که بسیار مفید است، اما کار نمی کند، اسکنر کار نمی کند و عملکرد جستجوی مناسبی وجود ندارد، برنامه غیر رسمی کیلومترها بهتر است
اگر برنامه قبلاً کارت را آپلود کرده باشد، خیلی به اسکن اهمیت نمی دهم. چیزی که من را آزار می دهد این است که چگونه هیچ برنامه ای کارت هایی با 2 جعبه برای بررسی ندارد. یکی برای پایه و دیگری برای نوع. گویی این گونه ها وجود ندارند. پس چرا آن را بسازیم؟
من سرگرم کننده و در عین حال خسته کننده هستم اما بیشتر سرگرم کننده 10/9 هستم.
یک اسکنر بهتر بگیرید که کارت ها را درست اسکن نمی کند... شما سعی می کنید یک کارت را اسکن کنید و حتی آن را شناسایی نمی کند.
بی فایده است اما خوب است
عالی است اما لطفا مجموعه های قدیمی تر را اضافه کنید زیرا بیشتر کارت های من مربوط به 15 سال پیش است.
من یک متخصص بازاریابی نیستم، اما به نظر میرسد این راهی است برای فروش کارتهای بیشتر با ایجاد احساس اینکه مجموعههایی را که در حال حاضر میفروشند تمام نکردهاید، نه کمک به مجموعهدارانی که میخواهند کارتهای خود را فهرستبندی کنند. امیدواریم این برنامه دقیقاً در نقطه شروع خود باشد زیرا به وضوح بسیاری از ویژگیهای مورد نیاز مردم را از این نوع برنامه از دست داده است. همچنین غروب های قبل از غروب پایه خورشید و ماه را از دست داده است. امیدواریم که آنها موارد بیشتری را اضافه کنند، حتی اگر مجموعههای قدیمیتر ویژگی اسکن نداشته باشند.
من آن را دوست دارم، اما بسیاری از کارت های من قابل اسکن نیستند. منظورم بالای 75 درصد است. من میخواهم فهرستی از کارتهایم داشته باشم، اما اکثر کارتهای من قدیمیتر هستند، حتی برخی از آنها نسل 1 هستند. آیا راهی وجود دارد که بتوان آن را تغییر داد تا فقط کارتهای خورشید و ماه را شامل شود؟ (همچنین، برخی از کارتهای من تبلیغات Black Star نیز لیست نشده است، بنابراین لطفاً آن را نیز اصلاح کنید)
کارت های شما را اسکن نمی کند ... این یک برنامه بی فایده است
این ایده را دوست دارم و بسیار هیجان زده بودم که همه کارت هایم را اسکن کنم! فقط خیلی خوب کار نمی کند من نورپردازی های مختلف و انتقال آن را به سطوح مختلف رنگی ساده امتحان کرده ام و هنوز هیچ چیز ... وقت خود را تلف نکنید تا زمانی که آن را تعمیر کنند. اگر این امکان وجود دارد.
جهنم اینه؟ این جهنم کند است و بدترین UX را دارد که تا به حال تجربه کرده ام. اقدامات ساده بسیار بد است زیرا به دنبال یک پوکمون سه صفحه نمایش مختلف نیاز است، تاخیر دارند و نیاز به فشار دادن یا فشار دادن دکمه های کوچک مسخره در مکان های عجیب و غریب دارند. این برنامه به معنای واقعی کلمه زباله است
من در ابتدا عالی کار کردم، اما بعد از آن واقعاً مشکل داشت، بسیاری از کارتهایم را اسکن نمیکردم و وقتی این کار را انجام داد، کارتها در لیست کارتهای من قرار نمیگرفتند، ایده خوبی بود، اما به خوبی کار نکرد.
pokedex زیبا و اسکن آسان
طول می کشد برای همیشه به اسکن به ذکر کند
نمی تواند کارت ها را اسکن کند. بنابراین من مجبور شدم از طریق آنها عبور کنم و آنها را به صورت دستی انتخاب کنم. اما یک راه خوب برای ردیابی کلکسیون کارت شما! ای کاش میتوانستید عرشههای کارت دیگری مانند فسیل و جنگل اصلی عرشه کارت نسل اول و بسته موشک تیم و تعداد زیادی کارت دیگر را در آن قرار دهید که کاش میبودید و راهی برای آن وجود نداشت. آنها را تا زمانی که ثابت کنند که سه ستاره باقی می ماند قرار دهید
بازی را لایک کنید و منتظر بروزرسانی باشید.
به یک رابط بهتر و روش هایی برای گروه بندی کارت ها در عرشه نیاز دارد. همچنین عملکرد اسکن جالب است، اما بسیار دشوار است که به درستی کار کند. همچنین ممکن است فقط یک لیست در اکسل ایجاد کنید.
کاش بازی پوکمون با داستان و گرافیک خوب بیشتر بود.
قبلا خیلی بهتر از الان بود. از شما میخواهد چند کارت را اسکن کنید تا قفل آنها را باز کنید و سپس سعی کنید یکی را اسکن کنید و به معنای واقعی کلمه به مدت 5 دقیقه اسکن میکند تا کارت اشتباهی را به شما بدهد. هر بار که سعی کردم از اسکن استفاده کنم، همان کارت مربی، یک چیز سایه را نشان می دهد. اگر بخواهم کارتی را اسکن کنم، هرگز چیز دیگری ظاهر نمی شود، بنابراین اکنون که با همه این کارت ها گیر کرده ام، نمی توانم وارد سیستم شوم زیرا نمی توانم آنها را اسکن کنم.
این یک برنامه بسیار خوب برای پیگیری مجموعه من است، اما وقتی تمام غروب خورشید و ماه را علامت زده اید، ستاره ای روی آن نیست.
من برنامه را دوست دارم، برای ذخیره کارت های جمع آوری شده واقعاً خوب است، اما تنها دلیلی که من 5 ستاره ندادم این است که یک اشکال وجود دارد که کارت هایی را به من می دهد که من ندارم و باعث می شود گیج شوم... (لطفا رفع کنید )
تقریباً بلافاصله از شر آن خلاص شدم. او نمی تواند اساسی ترین کار را انجام دهد، یعنی نگه داشتن رکورد دقیق از کارت های شما. وقتی در آن «جشنها» را گذاشتم که ترک کرده بودم و برگشتم، بهطور تصادفی تعداد بیشتری از آنها را مانند مجموعهام اضافه کردم. من برنامه را حذف کردم و دوباره آن را دانلود کردم تا ببینم آیا باگ برطرف شده است یا خیر، اما همان مشکل باقی مانده است. ایده عالی برای یک اپلیکیشن اعدام وحشتناک است
همه چیز خوب است، اگرچه درست اسکن نمی شود
من عاشق مجموعه های xy هستم و بیشتر آنها اینجا هستند
خوب است، اما اسکن یک زباله مهربان است
CartaDex de JCC Pokémon Herramientas ewo
اسکن کار نمی کند همچنین از کارت های قدیمی پشتیبانی نمی کند
بازی واقعی نیست، من واقعاً غمگین هستم و این باعث تلف شدن وقت من و بچههایم شد
خیلی خوب است، اما من برخی از توابع را اضافه می کنم. به عنوان مثال، من یک گزینه برای دیدن همه کارت های شما که انتخاب کرده اید و یک گزینه برای ایجاد یک پیچ و خم پیاده سازی می کنم. همچنین میتوانم بگویم چند کارت تکراری دارید. با این تفاوت که برنامه بسیار خوبی است.
نیاز به ساخت عرشه سفارشی دارد. و ردیاب شماره همان کارتی که دارید. اما علاوه بر آن، من همه چیز دیگری را در مورد آن دوست داشتم، به پیگیری کارتها کمک میکند.
من کارت پوکمون خود را در شرایط مناسب و در نور مناسب اسکن می کردم و حتی کار نمی کرد و حتی در نقطه مناسبی بودم
طراحی بسیار زیبا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا
برنامه عالی خواهد بود اگر کارت هایی را که من ندارم انتخاب نمی کرد.
این برنامه وحشتناک است. در محافظ ها کارت نمی خواند و مدام کارت اشتباه می خواند.
من سعی می کنم بیدریل بزرگ خود را اسکن کنم.
برنامه خوب من فقط Fricking تمام کارت های من را بیرون انداخت وای من خنگ هستم. من فکر کردم آنها بی فایده هستند. من یک چتر پس زمینه ساده محدود رنگین کمانی خش دار داشتم
من این بازی را دوست دارم
من واقعاً آن را دوست داشتم زیرا کارت های من را ردیابی می کند و استفاده از آن واقعاً آسان است، اما من یک مشکل دارم، من یک Pikachu libre و یک suicune از جعبه ترینر xy دارم و آنها در این برنامه نیستند، لطفاً این برنامه را به روز کنید. و کارت های بیشتری اضافه کنید، غیر از این که به خوبی کار می کند.
در کل خیلی خوب کار میکنه مشکل من این است که با کارت های قدیمی مانند EX کار نمی کند. بنابراین بیشتر کارت هایی که دارم کار نمی کنند.
Perfect Cream Arcade rtf
بلا استفاده ! فقط خورشید و ماه را ردیابی کنید... نمی توان هولوی معکوس را ردیابی کرد. نمی توانم لیگ پوکمون و برخی کارت های تبلیغاتی دیگر را ردیابی کنم (Toy's r us، پیش از انتشار، mc Donald's ....) هیچ چیز جدیدی را در مقایسه با سایر برنامه ها ارائه نمی دهد، این که یک شرکت بزرگ در مقایسه با سایر برنامه هایی که بهتر عمل می کنند، کمی لنگ است.
فکر میکنم پتانسیل بالایی دارد، اما در وضعیت فعلیاش بسیار باگ است. برای مثال، من با یک اشکال مواجه شدهام که در آن کارت جشن بهطور تصادفی هنگام خروج از بخش و بازگشت، خود را اضافه و حذف میکند. همچنین ویژگیهای اسکن نیاز به کار دارد، اما صادقانه بگویم که این مشکل کمتر این برنامهها در ATM است...
خیلی خوب. از دست دادن تعداد زیادی کارت حتی تبلیغات قدیمی mew را ندارد. و در مورد تکامل، bulbasaur ندارد، یا تکامل است! بقیه کارت ها را اضافه کنید، و من نظر خود را مطرح خواهم کرد.
خوب است اما رقبای خود را شکست نداده است. کارت دیگری که من استفاده می کنم همه کارت ها را از مجموعه پایه 1 تا امروز چاپ کرده است. به عنوان یک جمعآورنده کارت که برای هنر جمعآوری میکند و نه برای بازی، میخواهم کارتهای قدیمیتر را نیز پیگیری کنم.
برنامه عالی ترجیح می دهند در ست های قبلی مانند ست های سیاه و سفید و غیره قرار بگیرند.
مهم نیست من چه کار کنم هیچ کدوم از کارتهای من رو اسکن نمیکنه چرا؟؟